Denkstijlen

Waarom zou je willen weten hoe mensen denken?

Vanuit de manier van denken, komt het gedrag voort! En daarin zijn mensen heel verschillend; dat verklaart de nodige hindernissen en botsingen die worden ervaren. Zo zijn er verschillende patronen herkenbaar van miscommunicatie, irritatie, slechte samenwerking of onbegrip.
Inzicht in hoe iemand denkt is de eerste stap voor het doorbreken van dit soort patronen. 

Wil jij kennismaken?

Om je kennis te laten maken met de verschillende herkenbare denkstijlen, verzorg ik een eendaagse training.
Welke denkstijlen zijn bij jou op de voorgrond? 
Voorafgaand aan de training krijg je een uitnodiging om jouw eigen denkstijlen in kaart te brengen met behulp van MindSonar.

In de training bespreek ik de verschillende denkstijlen, hoe je deze kan herkennen en op welke wijze je (als coach, leidinggevende, gesprekspartner) hier gebruik van kan maken. 

De volgende training vindt plaats op: 

woensdag 15  november 2023 van 9:30 uur tot 16:00 uur in Aarle-Rixtel

Meld je uiterlijk aan voor 4 november 2023, dan heb je nog gelegenheid om je eigen denkstijlentest (MindSonar) te maken.

De kosten voor deze dag bedragen € 295,00 (ex. btw) Hierin zitten een denkstijlentest, een lunch rond het middaguur en natuurlijk koffie en thee.

REACTIES VAN DEELNEMERS:

 "Het inzicht dat mensen verschillende denktstijlen hebben, heeft mij veel opgeleverd.  Dat heb ik geleerd in de workshop Metaprogramma's!"

 "Zo coachte ik een stagiair die ik maar niet leek te bereiken met mijn feedback. Het leerproces van de stagiair liet geen progressie zien en het kostte mij veel energie. Door de Workshop Metaprogramma leerde ik dat mensen, dat wat ze zien en horen, ‘filteren’. En ook hoe je dat kunt herkennen. Wat een verheldering!"

"Ik ben opnieuw in gesprek gegaan met een medewerker, zeg maar een herstart. De gesprekken verlopen nu minder gespannen, ik herken zijn filters beter en kan nu beter op hem aansluiten En het werkt! Dat zie ik terug op de werkvloer! En vooral in onze gesprekken die een stuk prettiger verlopen! ”