NLP Practitioner

NIEUWE VORM: “NLP in klein comité”

Het afgelopen jaar ben ik gaan werken met nieuwe werkvormen. Kleinschalig, persoonlijk en nog meer afgestemd op de vraag en de leerdoelen:
“NLP in klein comité”
Met een kleine groep, maximaal 8 deelnemers aan de slag met de technieken, vaardigheden en inzichten van NLP. Optimaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelen, uiteraard conform de certificering van de ABNLP. Na afloop heb je dus een officieel erkend diploma.

Het nieuwe practitioner programma bestaat uit 12 dagen. Deze dagen zijn verdeeld in blokken van 2 of 3 dagen. Daanaast zijn er  tenminste twee ‘werkvelddagen’. Je gaat dan aan de slag met NLP-technieken in je dagelijkse praktijk. Je doet dat aan de hand van een vraagstuk of een leerdoel dat voor jou centraal staat bij deze opleiding. Bijvoorbeeld verdieping in je coachingsvaardigheden als leidinggevende of je vaardigheid als adviseur om doelen scherp te krijgen of bepaalde aspecten uit je persoonlijke ontwikkeling. De opleiding wordt hierdoor direct toepasbaar en nog meer praktijkgericht

Data bijeenkomsten 2024:

In april 2024 start weer een volgende groep. De exacte data bepalen we in overleg met de deelnemers

Tijden van de bijeenkomsten:  9:30 uur tot 16:30 uur 

Locatie: Aarle-Rixtel 

Kosten:  € 2895,00   Vanwege de CRKBO registratie is het vrijgesteld van btw.

Een  arrangement van koffie/thee en een lunch, zijn uiteraard inbegrepen. Ook de lesmaterialen en de testing zijn inbegrepen.

Voor degenen die willen overnachten zijn er verschillende mogelijkheden in de nabije omgeving. Dit is niet inbegrepen in de kosten.

Voor het begin van de opleiding is er een intakegesprek omdat ik het belangrijk vind jouw wensen en verwachtingen te vernemen. 

Wil je meer informatie of wil je inschrijven? Klik hier!


Terug naar menu "aanbod"

Wat is NLP?

Meer informatie over NLP en de opleiding.