Over Wouter van Ingen


De passie van Wouter ligt bij het lesgeven, trainen en coachen van mensen. Zijn werkwijze is dynamisch, interactief, speels. Hij wil van je weten wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen werken aan je persoonlijke leerdoelen en zet dat centraal in de wijze waarop hij je begeleidt.


Als coach en trainer maakt hij iets los in mensen. Zijn begeleiding geeft mensen inzicht in hun eigen proces naar persoonlijke ontwikkeling. Wouter: "Ik zie mezelf als een katalysator in dat proces."

Als elektrotechnisch ingenieur startte hij ooit zijn loopbaan als project- en salesmanager. Ook toen al combineerde hij dat met het geven van trainingen aan professionals. In 2000 gooide hij het roer om en startte Bureau Van Ingen dat zich, gaande de jaren, steeds meer is gaan specialiseren in communicatie, persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Wouter is NLP Master Practioner en gecertificeerd NLP trainer bij de ABNLP. Ook is hij CRKBO geregistreerd docent. Als freelance docent, trainer, examinator en ontwikkelaar is hij al vele jaren verbonden aan diverse opleidingsinstituten voor professionalisering en volwassenonderwijs zowel op mbo- als hbo-niveau.