Coaching Verrijkt

Verdiepen en Verbreden
van coachingsvaardigheden


Regelmatig krijg ik de vraag van deelnemers na afloop van een (basis)coachopleiding: "Wat nu? Waar kan ik me verder verdiepen? Ik ben nieuwsgierig en wil meer weten, is er een training die hierop volgt?"  

Ja, die is er!

Met deze training "Coaching Verrijkt" vergroot jij je inzichten op het gebied van coachen en begeleiden. Je wordt je meer bewust van je eigen gedrag en de invoed hiervan op je gesprekspartner.
Je krijgt een scala aan praktische interventietechnieken aangerijkt om direct toe te passen bij coaching en begeleiding.

In deze 4 daagse training gaan we interactief aan de slag met theorie en praktijk. Uiteraard oefenen we veel om de praktische vaardigheden te vergroten. Dit alles in een voor jou veilige en respectvolle omgeving. Dè basis om te ontdekken, onplooien en ontwikkelen.

Door bezig te zijn met diverse praktische interventie technieken, krijg je meer inzicht in de structuur van denken, voelen en doen. Je begrijpt jouw gesprekspartner sneller en ontdekt de achterliggende patronen. Ook de betekenis van jouw communicatie krijgt meer invulling. Jouw manier van waarnemen wordt scherper waardoor de signalen die voorheen verborgen bleven, nu wel zichtbaar en hoorbaar worden.

Je wilt je verder ontwikkelen in het coachen en begeleiden, je wilt je kennis, inzichten en vaardigheden verbreden en verdiepen, dan is deze 4 daagse training voor jou!


Spreekt deze training jou aan, heb je nog vragen of wil jij je inschrijven, neem nu contact met me op via mail of telefoon!


naar contactpagina

ook belangrijk om te weten


Data voor de volgende open inschrijving: 

Voorjaar 2024: start op dinsdag 14 mei en vervolgens op
28 mei, 11 juni en 26 juni

De trainingen vinden plaats in De Couwenbergh in Aarle-Rixtel.

We starten de dagen om 9:30 uur en eindigen om 16:30 uur.

De kosten bedragen € 1350,00 inclusief accomodatie, arrangement (koffie/thee, lunch) en lesmaterialen. 
Deze training is vrijgesteld van btw.

Groepsgrootte 4 tot 8 deelnemers.

Om deel te nemen aan deze training gaan we ervan uit dat je voldoende basiskennis en inzichten hebt op het gebied van coachen, waaronder:
rapport opbouwen; veiligheid en vertrouwen creëren; contracteren; sponsor houding; innerlijke structuur achterhalen; logische niveaus (her)kennen; prikkelen en uitdagen; werken met doelen. Tijdens het intakegesprek stemmen we dit verder af. Eventueel plannen we een extra dagdeel om de basis gelijk te stellen. 

Mocht je na deze training nog verder willen verdiepen, volg dan het NLP certificeringsprogramma tot NLP Practitioner, officieel erkend door de ABNLP.