Ik zie, ik zie, wat ik niet zie

Deze training is onderdeel van het aanbod in samenwerking met Tamara Metten

Hoe kan het dat je als volwassene nog steeds uit balans kunt raken om, in je eigen of andermans ogen, de kleinste dingen?
Wanneer voel jij je stevig op de grond staan met je hoofd omhoog en je schouders recht? En wanneer juist het tegenovergestelde?

Draken en helpers

Van welke zeurende ‘stemmetjes’ heb je last? En welke maken je juist sterk?
Hoe komt het dat je met de ene persoon zo gemakkelijk kunt communiceren, samenwerken en omgaan? En die ander…zucht..
Hoe kom jij over op een ander? En klopt dat met hoe je van binnen bent?

Van ‘zo ben ik nu eenmaal’ naar ‘ik ben, wie ik wil zijn’

Je krijgt inzicht in de verschillende lagen van jezelf en je gaat ervaren hoeveel invloed je hebt om ‘zo ben ik nu eenmaal’ om te zetten naar ‘ik ben, wie ik wil zijn’. Je vindt als het ware de sleutels om je codes te kraken en je barrières te slechten.

Je gaat aan de slag met jezelf en je zelfbeeld. Letterlijk reflecteren en de ruis eruit halen. Wanneer je als persoon groeit en je steeds meer ‘jezelf’ kunt zijn, heeft dit een positieve invloed op je omgeving, je gedrag, je ontwikkeling, je overtuigingen, je kwaliteiten en je drijfveren. En dat heeft weer effect op jou in alle rollen die je hebt, dus zowel privé als professioneel. Win-Win!

Wat bieden wij jou?

Het worden ontzettend leuke, actieve, effectieve dagen waarin je spelenderwijs  en intensief jezelf in een ander perspectief zet. Vol humor en in een veilige omgeving maken we van die hindernisbaan een prachtig pad, waar jij je prima op kunt begeven. Speels, met heel veel leuke oefeningen, in een veilige omgeving waarin alles mag en kan.

Algemene informatie en data

De training duurt 3 dagen met twee weken tussen de bijeenkomsten. Je kunt jouw vaardigheden en inzichten toepassen en toetsen in de praktijk.  

We beginnen de dagen om 9:30 uur en eindigen om 16:30 uur. 

Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 10 deelnemers


Locatie:  Antropia in Driebergen (tegenover NS station)

Kosten:   € 1250,00   Deze training is vrijgesteld van btw.

Arangement van koffie/thee en lunch zijn inbegrepen.