Coachingsvaardigheden voor Professionals

Coachingsvaardigheden, een competentie die steeds meer wordt gevraagd in functies of als rol. Verandertrajecten, zelfsturende teams, teamontwikkeling, dienend leiderschap; duidelijk is dat medewerkers, teams en daardoor organisaties succesvoller zijn door de inzet van coaching. Denk naast de formele rollen van leidinggevenden ook maar eens aan ervaren professionals die vaak in projectteams als informele leiders hun verantwoordelijkheid nemen. En daar waar gewerkt wordt met zelforganiserende teams, pakken de teamcoaches/adviseurs de begeleiding van de teams op.

Steeds meer organisaties zien zelf de toegevoegde waarde van coaching en nemen initiatief hierop. Ook stimuleren en waarderen zij de professionals die zich ontwikkelen op het vlak van coachingsvaardigheden.

Onze ervaring met coachingsopleidingen en -trainingen en de inzichten vanuit de arbeidsmarkt, hebben ons geïnspireerd om aan de slag te gaan met een nieuwe training: “Coachingsvaardigheden voor professionals”.

Download onderaan deze pagina de bestanden met meer informatie.

Branche-erkende scholing cao Kinderopvang

Het OAK (Overleg Arbeidsvoorwaarden Kinderopvang) heeft de door Bureau van Ingen aangeboden training Coachingsvaardigheden voor Professionals beoordeeld aan de hand van de opgestelde criteria en daarop goedgekeurd als branche-erkende scholing voor coaching.

Download de bestanden onder aan deze pagina voor meer informatie over deze training.

WANNEER en WAAR?

De data voor de volgende open inschrijving:

Vroeg voorjaar 2024: start op dinsdag 12 maart en vervolgens op

26 maart, 9 april en 23 april

Zomer 2024: start op donderdag 6 juni en vervolgens op

20 juni, 4 juli en 18 juli

De trainingen worden verzorgd bij De Couwenbergh in Aarle-Rixtel.
We beginnen de dagen om 9:30 uur en eindigen om 16:30 uur.

De kosten bedragen € 1350,00 inclusief accomodatie, arrangement en lesmaterialen. Deze training is vrijgesteld van btw.
Incompany: op aanvraag.

Groepsgrootte 4 tot 8 deelnemers.

Voor meer informatie of inschrijven, ga dan naar de contactpagina.

Trainers

Wouter van Ingen al meer dan 25 jaar werkzaam als docent, trainer, ontwikkelaar en examinator bij gerenommeerde scholingsinstituten voor professionalisering en learning & development. Zijn expertise richt zich op vakgebieden coaching (bachelor en postbachelor), leiderschap en persoonlijke effectiviteit. 

Els Geeris adviseur innovatie, arbeidsmarktontwikkeling en HRD. Sinds 2000 werkzaam in diverse strategische en verbindende rollen eerst in de kinderopvang tegenwoordig actief op gebied van ontschotten en branchegrensoverschrijdende initiatieven en samenwerkende organisaties. Daarnaast actief als freelance docent en trainer voor management kinderopvang en professionele communicatie. Zij heeft een brede expertise en visie op organisatie- en mensontwikkeling.

Meer informatie over

de training Coachingsvaardigheden voor Professionals

Meer informatie voor de kinderopvang over

de training Coachingsvaardigheden voor Professionals